Godt Nytår alle! Jeg blev for nylig kontaktet af LeeOnn og Damien, ejerne af Expedition Escape Rooms. For de af jer, der er baseret i Canberra – for det første min kondolence (et billigt skud, jeg ved). For det andet kan du være opmærksom på, at Expedition Escape Rooms allerede har værelser i Canberra. De samarbejdede med Rush Escape Rooms fra Melbourne på værelse design for deres Canberra værelser.

Mit team har været i Rush Escape Rooms, og vi har forsøgt 4 af deres værelser (og elskede dem alle). De var virkelig sjove værelser (og rygter har det mit hold stadig holder posten 3 år senere for deres mission: Mulige rum 😉

LeeOnn og Damien har åbnet et Sydney kontor. På dette tidspunkt har de et værelse (kaldet The Forgotten Son), men 3 flere værelser er på vej. Den Glemte Søn er deres eget værelse design, som er fantastisk. LeeOnn og Damien er begge entusiaster, der har lavet over 110 flugtrum mellem dem. De fortæller mig, at hvad der sætter deres værelser adskilt fra resten af ​​pakken, er, at de forsøger at integrere puslespil ind i lokalet i stedet for blot at have gåder for pusles skyld. Dette er helt nøglen i min opfattelse – når jeg tænker tilbage på mine yndlingsrum (eller mine yndlingspuslespil), bruger de alle hver dag objekter, der helt giver mening i et rum.

Escape room vejle er svært at undslippe

Jeg tjekker den glemte søn i morgen aften, så jeg rapporterer snart tilbage med min anmeldelse.

For mere information om Expedition Escape

da vi ankom, blev vi mødt af ejeren Alex og erfaringen startede straks. Vi var nye politirekrutter, der var blevet opfordret til at undersøge og løse et mord. The Art of Murder er et af meget få flugtrum i Sydney, hvor spilmesteren er i flugtrummet med dig. Dette er relativt usædvanligt i Australien, med kun en håndfuld værelser i Melbourne og Sydney ved hjælp af levende aktører som spil mestre. Der er nogle reelle fordele og nogle potentielle faldgruber til dette, men mere på det senere;

· Bygningen er fantastisk og værelset, hvor oplevelsen foregår, er uber cool. Det er et tidligere kunstgalleri, og der er en virkelig eklektisk kunstsamling på hver overflade – dette er det første flugtrum, som jeg er opmærksom på i australsk, der er effektivt inde i et kunstgalleri;

Escape room er noget der udfordrer dig og dine venner

Art of Murder er et af disse rum, hvor der er blevet taget højde for baghistorien (måske overraskende, da Alex er en forfatter). Dette tilføjer virkelig til nedsænkningsniveauet i rummet (som rumindstillingen og illustrationen);

EFTERLAD ET SVAR