Fly – flere egenskaber påvirker flyvning af bolden, f.eks. Bane og rotation. Lad os tage et kig på hver egenskab en ad gang

Bane linjen – bane er den naturlige sti, som skytten tager under flyvning. På grund af sin form og sammensætning er skibets flyvning meget forskellig i forhold til “bold” af andre sportsgrene. Ved kontakt med en ketcherne vil skytten blive afstødt og flyve kork-først i den retning dikteret af badminton-afspilleren. Med skibstangen er højtræk af natur følger dens flyvebane sig af en skæv parabola, hvor dens fald er meget stejlere end dets stigning. Denne adfærd er velkomne af avancerede spillere, der er i stand til at rydde eller løfte skytten højt til ryggen af ​​retten uden at forlade grænserne for retten. Højere kvalitetskraner har en tendens til at udvise mere modstand (træk) ved højere hastigheder, så den kan flyve i en stejlere vinkel nær slutningen af ​​flyvningen.

Rotation (rotering) – rotation, også kaldet spin, måler hvor hurtigt en skrumpeknap drejer i luften. På grund af beskaffenheden af ​​en skibsfjeders overlejring vil skytten naturligvis dreje med uret i luften, og dermed kører skibet naturligt til højre under flyvningen. Skovlens rotation har et direkte forhold til træk, hvilket forbedrer skibets bane. Derfor har de højere kvalitetskraner tendens til at have højt rotationsspin på sin akse.

Fjerbolde er en hver spillers ven og fjende

Yonex leverer 2 store linjer af fjederbusker – Aerosensa (AS) og Aeroclub (ACB). De sælges typisk i rør indeholdende 12 fjerbolde.

Ved fremstillingen af ​​Yonexs linje af fjerbøjler er højkvalitetsmaterialer omhyggeligt udvalgt og inspiceret under en transportsammensætning. Selv den mindste krumning eller forskel i vægt kan påvirke kvaliteten af ​​en fjerbolde flyvning. Udformningen og produktionen af ​​Yonex fjederbøsninger gennemgår strenge maskinfabrikafprøvninger for at sikre sammenhæng under forskellige faste miljøforhold. En maskine, der er i stand til at udføre identiske skud i samme hastighed og hastighed, bruges til at teste en fjerbolde flyvebane, mens den samme maskine også kan bruges til at teste fjerboldens konsistens.

Aerosensa (AS) -bøsningerne produceres med gås fjeder og bruges af de fleste amatør- og professionelle spillere i verden. AS-produktlinjen indeholder AS-10, AS-20, AS-30, AS-40 og AS-50 fjerbolde – med hvert produkt inkrementelt lavet med materialer af højere kvalitet med hver stigning i antal.

Fjerbolde er blandt de mest skrøbelige af “bolde”, der anvendes i enhver sport, hvilket gør badminton til en potentielt dyr sport. Som det er dækket af de 7 Utalte Practices of Badminton Etiquette, er det imidlertid almindelig høflighed at forsyne skyttelåse på en jævnt forstyrret måde på tværs af din badminton gruppe. Derfor er det yderst vigtigt for spillerne at omhyggeligt afveje fordele og ulemper ved hvad hver skytten kan tilbyde med hensyn til præstation vs prispoint.

Nu hvor du er opmærksom på forskellene mellem de forskellige kvaliteter af Yonexs linje af fjerede AS-skodder, kan du træffe en mere velinformeret beslutning, inden du køber nogle skyttelåse.

Lad os hjælpe dig med at vælge den rigtige fjerbold

Vi opfordrer spillerne til omhyggeligt at overveje deres miljømæssige faktorer, inden de sætter sig på en bestemt fjerbold. Deres klubbens niveau af spil (såsom sandsynligheden for mishits), temperaturen og højden af ​​badminton-gymnastikken kan alle drastisk påvirke, hvor hurtigt en spiller kan nedbryde hans / hendes fjerbolde-forsyning. Det er almindeligt for spillere at opgradere deres skytte lys, da de udvikler deres evner fra nybegynder til avanceret spil. Indtil en spiller er i stand til at mærke forskellen mellem kvaliteten af ​​fjerbolde, anbefales det at spille med skattelovene, der matcher deres niveau af spil på grund af monetære overvejelser, det være sig fjer eller syntetiske skyttelåse!

EFTERLAD ET SVAR