Du elsker dine gardiner, ikke? Jeg mener, at en af ​​de hurtigste og nemmeste måder at ændre udseendet på dit værelse er at ændre dine gardiner. Jeg kan ikke fortælle dig, hvor mange gange i årenes løb jeg har tilføjet nye gardiner til et værelse for at give det en stor ansigtsløftning.

Du kan elske dine gardiner, men du elsker ikke at betale for nye hver gang du vil ændre udseendet af et værelse. Derfor har jeg samlet en stor liste over 20 nemme DIY gardiner, som du kan lave med lidt eller ingen penge overhovedet. Forestil dig at kunne omdanne dit værelse, ethvert værelse uden at bruge en lille formue på vinduesbeklædning. Sørg for også at tjekke disse 50 utroligt klogt snydeark til at forenkle boligindretningsprojekter.

Nu tilbage til vores gardiner. Du kan lave så mange flotte gardiner med ting, du har lagt omkring huset. Har du få håndklæder? Du kan lave køkkengardiner med dem! Jeg elsker repurposing og skabe smukke gardiner er det perfekte repurposing projekt, hvis du vil omdefinere på et budget, og du ved, hvordan jeg handler om et budget.

Se hvorfor nogle gardiner du skal vælge

Lad de gamle kedelige gardiner gå. Slap af med de nedslidte persienner, og tilføj noget fantastisk og smukt til dine vinduer. Du er sikker på at finde den perfekte vinduesbehandling i denne samling. Fra moderne til vintage er der absolut noget for alle og alle vinduer. Åh, og hvis du elsker vintage, skal du sørge for at tjekke mine 30 charmerende Vintage DIY-projekter til tidløs og klassisk indretning. Nogle af disse projekter vil gå smukt med nye vintage gardiner. Lad os nu dække disse vinduer!

Jeg elsker kreative hacks, og disse DIY pom pom gardiner vil se ud som om du har købt dem på en højprisbutik til forbedring af hjemmet. Kun du vil vide, hvor billig de er, og de er virkelig nemme at lave. Du kan betale et par hundrede dollars til PB Kids gardiner, hvis du vil, men du kan også nemt gøre det samme for omkring kr 20.

Uanset om du har købt en masse te håndklæder til salg (for omkring $ 1 hver på Dollar Store) eller du har lavet din egen og har en masse tilbage, kan du bruge disse håndklæder til at skabe disse rigtig flotte tehåndklæde gardiner. Dette er en af ​​de letteste DIY gardiner i samlingen, og det er så originalt. Der er ingen syning involveret. Sæt kun kroge på dine tehåndklæder og hæng dem!

Se de billigste gardiner vi har her

Nogle billige hvide paneler, som du kan få på Wal-Mart for omkring kr 9, akrylmaling og en malerulle giver dig mulighed for at skabe disse fantastiske vaskbare stribede gardiner. Brug de farver du ønsker. Den bedste del er, at de er virkelig billige at lave og så let at passe på. Se vores gardin udvalg i randers

EFTERLAD ET SVAR