Hvorfor skulle nogen købe skræddersyede gardiner undrer du dig måske? Hvad er endda forskellen mellem at have et par gardiner lavet og købe et par fra hylden? Hvorfor er de dyrere?

Efter at have arbejdet i en Hickeys butik i flere år end jeg plejer at lade være, er jeg fuldt rustet til at besvare disse spørgsmål! Eller i hvert fald håber jeg, at jeg er. Efter min mening er der 3 rigtige grunde til, at nogen ville gå i forstyrrelsen ved at få Custom Made gardiner:

1: Størrelsesproblemet – Sommetider kan du bare have et mærkeligt stort vindue og kan ikke købe standard klædeskabe i din størrelse. Det er sandsynligvis grunden til, at de fleste køber skræddersyet i første omgang, da du ikke kun kan have gardiner til de præcise dimensioner, du har brug for, men hvis du virkelig kæmper, kan du bestille en aftale for at få en montør til at foretage målingen for dig

Gardiner kan også laves til at passe ulige formede vinduer, ikke bare overdimensionerede, hvilket gør skræddersyet det eneste rigtige valg til top-, dør- eller vinduesvinduer.

2: Kvalitet selvom ready mades er forbedret drastisk gennem årene, er der stadig ikke noget som kvaliteten af ​​speciel lavet gardiner! Stoffet! Målet! Ready mades er masseproduceret i en fabrik. Dine specialfremstillede gardiner er lavet til dig med omhu og opmærksomhed fra en enkelt producent fra start til slut. Dybest set, når du går på skik, vil du aldrig gå tilbage.

3: Valg – Og jeg mener valg, brugerdefineret betyder egentlig brugerdefineret. Dette er virkelig hvor skræddersyet kommer ind i det selv. At vælge dit stof er kun starten, og det er ikke noget nemt valg, når der er så mange smukke derude. Du kan endda tilføje nogle quirky cool trim som den ovenstående, gør dine gardinbussen er lige så unikke som dig!

Gardiner har forskellige slags stoffer

Så tal om de valg, du vil være tilfreds med, når du går i gang

Først er det vigtigt at overveje indstillingen – vil du have et mere formelt sateentype stof til din elegante stue eller en blød, frisk trykt bomuld til dit køkken?

Næste farverne – være fed med mønster og farve, men altid vælge noget, som du kan leve med på lang sigt. Custom made gardiner virkelig sidste og forhåbentlig vil du se på dem i meget lang tid. Vi har fået kunder tilbage efter 15 år med perfekte gardiner, så vælg noget, du vil elske og kan arbejde rundt omkring for at give dig et nyt udseende.

Hvis de er i et højt trafikområde, vil du måske gerne søge vaskbare stoffer, og dine skræddersyede gardiner skal generelt rengøres, men et vaskbart stof kan pletteres, hvis det er beskadiget

Personale instore vil gerne give dig stofprøver, så du kan se på dem i indstilling og virkelig sørge for at du træffer den rigtige beslutning

Du vil få at vælge, hvad dine gardiner vil se ud på toppen, den overskrift du vælger vil også afhænge af hvilken type skinne / pol du har

Blyantplet – den mest grundlæggende type gardinoverskrift, god til gardiner, hvis du har brug for dem, der kan vaskes, da de er lavet med et vaskbart bånd på toppen. Ingen andre specialfremstillede gardiner kan vaskes, da de er lavet med en forstærkning på toppen, der går blødt, hvis det er vådt

Gardiner skal også være moderne det har vi hos gardinbussen

Øjenlåg, et mere moderne udseende, der bruger lidt mindre stof giver så en renere æstetik

French Pleat – Sandsynligvis den mest populære overskrift i brugerdefinerede mades, da det giver et meget elegant udseende, men passer også til en mere moderne æstetik, da de sidder flot og skarpt i pletter ned langs gardinets længde

Åbent bæger / kugle – Disse er dybest set en version af den franske plet, hvor toppen er fyldt til at gøre en rund form snarere end en plet. Disse låner sig til en mere formel / traditionel indstilling. Best stylet med slips ryggen at drapere gardinerne ud af vinduet, når det ikke er lukket.

Tabletoppe – En meget uformel overskrift, der kun er egnet til let-mellemvægtige stoffer. Disse har mindre stof end de andre overskrifter og ser godt ud i et børns rum eller køkken, når du vil have et enklere look.

EFTERLAD ET SVAR