Selvom leje af bil kan virke let, er det vigtigt at kende en håndfuld grundlæggende, men vigtige fakta alderen begrænsninger, forsikringsdækning muligheder, rabatkoder – inden du begynder at sikre, at der ikke er nogen overraskelser, når du vælger din bil op eller ned det slukker i slutningen af ​​din rejse. Her er vores guide til alt hvad du behøver at vide for en vellykket problemfri flyttebil udlejning.

Når det kommer til at leje en bil – især på nogen af ​​lufthavne i USA – ser du den samme gruppe af virksomheder: Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National og Thrifty. Der er et par andre mindre eller regionale virksomheder, men du vil sandsynligvis gerne leje fra en stor spiller. Disse virksomheder har en tendens til at have større flåder med nyere køretøjer og andre frynsegoder – som evnen til at springe over linjen ved tælleren og gå direkte til din bil.

Lej en flyttebil kan være en god ide

Hvis du ønsker at bestille en luksusbil, vil du gerne se de virksomheder, der har specialiseret sig i disse køretøjer, som Avis Signature Series, Hertz Dream Cars eller Exotic Car Collection from Enterprise. Disse forretninger tilbyder high-end biler fra Audi, Aston Martin, BMW, Bentley, Ferrari, Lamborghini, Porsche, Maserati og Mercedes-Benz.

Uanset hvilken type bil du planlægger at leje, er der nogle aldersbegrænsninger. I de fleste stater skal du være 21 år for at leje en bil. Men mange agenturer vil heller ikke leje til personer, der er så unge eller opkræve et tillæg på chauffører (skal være 18 eller ældre), der gør lejen meget dyr, men gennemførlig. Standard satser gælder, når du vender 25.

Lej en flyttebil biler uden for USA

Nogle lande kræver, at du har en international kørekort (som du kan bestille fra AAA eller National Auto Club) for at køre i deres land. Selv når et land ikke kræver dette, kan nogle biludlejningsfirmaer i dette land. Tjek Fodor’s How to Drive i Europa guide for flere detaljer.

Flyttebiludlejning er blevet populært af forskellige årsager

Start jagten på tilbud på udlejningsfirmaets hjemmesider for at få en følelse af basispriser. Sørg for at sammenligne sammenlignelige biler hos forskellige virksomheder. Hvert firma tilbyder rabatter til forskellige partnere, som medlemmer af hyppige flyer-programmer eller organisationer som AAA og AARP. Sørg for at indtaste eventuelle rabatkoder, du måtte have, og sammenlign priserne. Du kan også prøve at forhandle på websteder som Priceline, Hotwire, Expedia og Travelocity. Costco Travel er en anden god ressource til billige priser.

Når du lejer en bil i en lufthavn, skal du kontrollere, om agenturtælleren er placeret inden for lufthavnen, eller hvis du skal tage en shuttle til et parkeringsområde uden for ejendommen. Det kan være billigere at leje off-site, men husk at faktor i den ekstra rejsetid og afgøre, om det er værd at besparelserne.

Du vil helt sikkert have primære kollisionskrav, når du lejer en bil, men lad ikke flyttebil udlejningsfirmaet presse dig til at købe det fra dem. Der er andre måder at score denne dækning på. Primær dækning starter øjeblikkeligt, mens sekundær dækning betyder, at du først vil gøre krav på din egen bilforsikring, før sekundær dækning er aktiveret. Køb af CWD gennem udlejningsbureauet vil være dyrt. Mange kreditkort tilbyder nu primær eller sekundær flyttebil udlejning forsikring som en fordel eller sælger CWD forsikring til en reduceret pris. Tjek American Express-hjemmesiden for enhver flyttebil udlejningsforsikring, som dit kort kan tilbyde. Nogle finansielle produkter fra Chase indeholder også lignende fordele.

Hvis du ikke har et kreditkort, der giver primær kollisionskrænkelse som en fordel, skal du tilmelde dig American Express Premium Car Protection. Der er ingen omkostninger til at tilmelde dig og ingen fradragsberettigede, og Amex opkræver dig blot en fast sats på kr 24.95 pr. Køretøjsudlejning i op til 42 på hinanden følgende dages dæk. Du skal bruge dit indskrevne kort for at dækningen kan sparke ind. Gebyret giver også op til kr 100.000 i primært tyveri og skadesdækning (ansvar ikke inkluderet). Gebyret på 24,95 dollar er mindre end hvad de fleste flyttebil udlejningsfirmaer betaler for sammenlignelig dækning. Se mere omkring leje af flyttebil her

EFTERLAD ET SVAR