1. Jeg startede hos dette firma og valgte de retfærdigste og mindst krummede brædder, jeg kunne finde, hvilket i virkeligheden var så skæv og skæv som en 100-årig mand med skolies. Mangler stort set alt andet end et grundlæggende værktøjssæt og et par mindre el værktøjer, vidste jeg ikke, at jeg ikke var tilstrækkeligt udstyret til større konstruktion, så jeg havde alle mine dimensioner nedskrevet og havde Home Depot til at lave alle mine store nedskæringer. En interessant note … det er annonceret, at dine første 2 nedskæringer er gratis, hver ekstra snit er. 50 cent. Jeg har fundet, at selv på .50 cent et snit, der er billigere end at købe unødvendige el værktøjer. Heldigvis, selvom jeg fik dem til at gøre omkring 12 nedskæringer, blev jeg ikke opkrævet.

2. Efter at jeg købte alle mine byggematerialer lagde jeg dem ud i spisestuen, jeg lavede en foreløbig tør samling. (Husk, du bygger plankebordet på hovedet, så vær sikker på at du har den rigtige side, du vil spise dit Jeg var ikke så overrasket over at se, at jeg på en eller anden måde fejlkalkulerede og en af ​​mine trim stykker var for lang, hvilket efter min mening, hvis du vil fejlberegnes, går lang er det bedre af de to fejlberegninger. Du kan altid tage af længde, men det er svært at tilføje det. Efter en anden gratis snit på Home Depot var jeg tilbage i erhvervslivet.

Plankebord er noget som alle burde have

3. Så meget som jeg forsøgte at slukke de mest udvalgte træstykker, blev nogle af brædderne skævt. Går ind i dette projekt vidste jeg, at tabellen ikke var perfekt, og jeg var ok med det. Jeg vil ikke lyve, jeg havde illusioner om at mejle svalehalefuger og bruge kun håndværktøj i håb om at plankebordet skulle komme ud som en Amish-mand bygget det, men jeg vidste i hjertet af hjertet, det var Det vil ikke være tilfældet, så jeg skød alt sammen så godt jeg kunne og begyndte at lægge skruer overalt. Jeg håbede, at skruerne ville trække alt stramt og i et vist omfang gjorde de, men kæden var for meget at overvinde, og jeg havde stadig nogle høje afsnit på toppen af ​​plankebordet.

4. Desværre er mit mål om at bruge kun de værktøjer, jeg ejer i øjeblikket, ikke til at virke, og jeg var nødt til at købe en kr 9,99 træblokke planer til at flyve ned nogle af overfladeområdet.

5. Efter timer med planlægning og slibning (jeg brugte min kr 9,99 strømslibemaskine, jeg købte på Harbour fragt for mursten eksponering), havde jeg overfladen omkring så glat og lige som det ville blive.

6. Jeg tørrede overfladen ned med mineralske ånder og anbragte 2 lag træfarve, efterfulgt af 2 strøer af en halvglans polyurethan.

Plankebord er gode til forskellige ting

7. Hvad angår benene, besluttede vi os for at gå den præfabrikerede rute og købe dem. Vi fandt nogle på Ikea for kr 10 hver, men de var ikke ideelle, og vi bytte dem ud til hårnålene, som vi i øjeblikket holder vores kontorbord ovenpå (du kan finde lignende hårnål ben her og det er i sidste ende hvor vi endte med at få den kortere bænk hårnål ben fra).

Alt i alt var projektomkostningerne ca. kr 150 og måske en weekend værd tid. Jeg synes det ser ret godt ud. Det er ikke perfekt, men til sidst er hele plankebordet beregnet til at gøre, er at holde min tallerken med mad lidt tættere på min mund.

Og … Bænken …

Efter at have afsluttet plankebordet kom jeg op på en ide om at bygge en matchende bænk. Jeg brugte stort set det samme koncept til bænken som jeg gjorde for plankebordet. Jeg brugte den samme stil af bræt som jeg gjorde til bordpladen og havde Home Depot cut og min trim stykker ned til størrelse. Jeg skruede det hele sammen, slibede og farvede det, og bestil nogle kølige hårnålsben for at matche udseendet af plankebordet. Alt fortalte det tog mig en time at bygge bænken fra start til slut.

EFTERLAD ET SVAR