Med hensyn til skåle er der lidt mere at blive informeret om. De to mest populære er enkelt skål og dobbelt skål. Du har formentlig allerede en af ​​i køkkenet lige nu.

Hvad du måske ikke ved, er, at der er forskellige variationer af dobbeltskålen. Ved variationer betyder jeg varierende proportionalfordeling. Ud over den normale dobbeltskål delt med 50/50 for hver skål, er der også 60/40 og 70/30.

Folk vælger dobbeltskålen over enkeltskålen, fordi det er mere praktisk til multitasking. Du kan have en skål fyldt med snavsede skåle, og du har stadig en anden skål til brug; eller ligesom jeg, når du vasker op, får du plads til at skylle sæbe fra pladerne.

Imidlertid finder mange mennesker at skåle af dobbeltvasken individuelt ikke har plads til store gryder, pander eller fadder. Især med pladepander synes en stor enkelt sink at være mere nyttig.

Derfor vælger en række forbrugere 60/40 eller 70/30 dobbeltvask: du har en stor nok skål til at arbejde i køkkenredskaberne og en mindre skål til andre ting. Alternativt kan en enkelt skål med et afløbsstativ / kurv eller en vaskebakke være en god mulighed.

Hvis du beslutter dig for at gå med en dobbelt skålvask, så er der noget mere, du bør vide: aqua divide.

En opdeling er, hvad vi kalder muren, der adskiller skåle. En fuldskala vask – eller nogle gange en ligestillet vask – er den standard dobbeltvask, der ligner to mindre dræn fusioneret i en.

Hvilken størrelse vask skal du vælge?

en lav skilletank

En lav skilletank

Et køleskab med lav skilletid er lidt anderledes: skillelinjen er kun halvdelen af ​​dybden af ​​sinken selv. For eksempel, hvis en lavt skillevaske er 10 inches dyb, skal dens aqua-skille være omkring 5-6 inches høj.

Halvvejsdelingen er et relativt moderne design, og dets anvendelighed er stadig åben for debat. Nogle elsker alsidigheden og siger, at den fungerer perfekt med mellemstore og små kogegrej, mens der stadig er en åbning til større værktøjer; mens andre ikke kan lide at være ude af stand til at suge store potter og pander

Jeg personligt nyder ideen om en lav divider og tror det ville gå med min mellemstore køkken setup. Det er som at have en dobbelt håndvask, der er toppet med et andet stort bassin. Det ville have både størrelsen til store prepping opgaver og afdelingerne til at lave opvasken. Det er stort set drømmen.

Hvad koster en vask?

Bondegårddræn er en køkkenvask stil, der er elsket af mere end blot et par stykker. Det er virkelig en klassiker, så det passer ikke rigtig til nogen af ​​kategorierne ovenfor. Fordi det er … dem alle.

Dybest set kan de være topmonterede (drop-in) eller undermonterede såvel som enkeltskål eller dobbeltskål. Min oprindelige plan indeholdt ikke bondegård, fordi det ville være svært at forsøge at kategorisere dem, men senere indså jeg, at det ville være en absolut skam at ikke.

Jeg mener, de er (i hvert fald til mig) straks imponerende. Hvis du er bekendt med de ledige stilfulde valg til køkkenvaske, er chancerne for, at du allerede har set dette. For dem der ikke ved det endnu, åh gut, vil du elske dette. Jeg mener, udseendet af det … bare se på billedet nedenfor.

EFTERLAD ET SVAR