Det er en ting at skabe en atmosfære af tillid og en følelse af kammeratskab mellem medarbejdere, når de alle er i samme bygning 40 eller så timer om ugen.

Men hvad med når nogle eller alle jer arbejder fjernt og sjældent (hvis nogensinde!) Se dine kolleger? Hvordan kan du opbygge og opretholde et levedygtigt fagligt og personligt forhold online? Her er 5 virtuelle team Building aktiviteter for at bringe dit fjernteam sammen. De gør den tilsyneladende umulige opgave at få og holde eksterne medarbejdere bundet og lettere at nå.

1) Skær ikke chit-chatten

Når man arbejder eksternt, har medarbejderne ikke mulighed for at snakke med deres nabo i næste kabine eller diskutere weekendplaner fra kaffemaskinen. Det er sådan en personlig chit-chat, der hjælper medarbejdere med at relatere til hinanden.

Fjernholdene skal bygge tid til små samtaler i gruppemøder. Prøv at bruge et par minutter ved starten af ​​hvert møde, hvor du diskuterer personlige opdateringer. Bed om, at holdmedlemmer sender de seneste billeder af sig selv og få dem samlet i et diasshow for at se på mødet.

Teambuilding er godt at finde

Tag det et skridt videre og brug et videokonference-system som Skype, så spørg 1-2 spørgsmål om deres runde-robin-stil. At kunne se hinanden gør det til at føle sig lidt mere personlig og mindre fjernt.

2) Besvar alle

Send en email til gruppen med et icebreaker spørgsmål. Bed alle om at svare på spørgsmålet via e-mail og “svar alle”, så alle får en bedre forståelse af hinanden.

Spørgsmålene er op til dig – de kan være personlige (“hvor håber du at være om ti år?”), Bare for sjov (“hvis du kunne tage en ferie hvor som helst i verden lige nu, hvor ville det være?”) eller relateret til den type arbejde, gruppen laver.

Sørg også for at svare alle på beskeder sendt til grupper generelt, medmindre der er behov for at tage dine virtuelle samtaler “offline”.

Opmuntre dit team til at engagere sig i nogle online-team Buildings aktiviteter for at udbrede deres konkurrencedygtige ånd. Hvis du spiller sammen, hjælper du med at oprette en rapport, som vil være nyttig senere, når der er arbejde, der skal gøres.

Teambuilding er godt at bruge af forskellige grunde

4) Alt for One, og (en kop) Joe for alle!

Med den store tilgængelighed af WiFi-forbindelse i disse dage er det blevet lettere at få holdmedlemmer til at forbinde online uden for deres kontorer eller hjem. Medarbejdere, der arbejder på samme kontor, kan bilpoolere eller rejse sammen på forretningsrejse og opleve firmaudflugter; Fjernbetjening kan dog ikke få adgang til det pågældende privilegium.

Indstil kaffemøder, hvor holdmedlemmer hver går til en kaffebar i nærheden af ​​deres placering og forbinder online for opdateringer eller scrums. Send gavekort til hver person, og holdet er sikkert på at føle sig værdsat som de brainstorme over deres kop Joe, uden for hjemmekontoret.

5) Virtual Team Building

65% af fjerntliggende medarbejdere rapporterer, at de aldrig har haft en holdbyggesession. TeamBondings virtuelle team buildingsaktiviteter simulerer en dag i livet af et virtuelt team. Fra konferenceopkaldsmøder til e-mail-dagsordener skal virtuelle arbejdshold arbejde sammen, men fysisk fra hinanden for at nå målene.

Hvert virtuelt team buildingsspil er rettet mod at øge virtuelt team samarbejde og kommunikation. Programmet omfatter også team building isbrydere, der er designet til at lette relationer og obligationer inden for dit virtuelle team.

EFTERLAD ET SVAR